6 Ağustos 2012 Pazartesi

Balıklı Sebze

MALZEMELER
1/2 su bardağı Amerikan Pirinci 
100 gr. somon balığı
1 adet bostan patlıcanı 
1 adet kabak
50 gr. rendelenmiş kaşar 
Kızartmak için soya yağı
1 tutam karabiber, kırmızı biber 
Yeteri kadar tuz

HAZIRLANIŞI
Patlıcanların kabuğunu soyup kabaklarla beraber 2 cm. kalanlığında halka halka doğrayın. Yağda kızartıp kağıt havlu üzerinde süzdürün. Haşlanmış pirinci, kızaran sebzeleri, tuz, karabiber ve kırmızı biberle karıştırıp fırın kabına koyun. Üzerine parçaladığınız balıkları dizin. Rendelediğiniz kaşar peyniri serpip 170 derece fırında pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder